Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

23/5 Blodomloppet med Djurens Rätt

blodomloppet

Uppdatering: På grund av för få anmälda så ställer Djurens Rätt inte upp med ett eget lag i år.

Djurens Rätt deltar på Blodomloppet i Linköping torsdag 23 maj! Välkommen att springa eller gå med och för Djurens Rätt och att hänga vid vårt tält. Vi kommer ha veganskt fika och lovar att göra allt vi kan för att synas i och omkring loppet!

Vi vill bjuda in dig att springa eller gå loppet tillsammans med oss. Vi kommer anmäla oss som ett lag. Som medlem behöver du inte betala någon avgift för att delta i loppet, förutsatt att du springer i en Djurens Rätt-tröja som vi tillhandahåller.

Plats: Stångebrofältet Gumpekullavägen 1, Linköping, vid vårt tält (Djurens Rätt). Vi rekommenderar att du går eller tar cykel eller buss då parkeringsplatserna är begränsade. Cykelparkering finns i Nykvarnsparken intill Gumpekullabrons västra brofäste eller utanför Saab arena.

Tid: Vi ses vid vårt tält kl. 18.00 ombytta och klara.

Anmälan: Senast 2 maj, till linkoping@djurensratt.se

Vi hämtar ut nummerlappar och t-shirts till alla. De delas ut vid vårt tält kl 18.00.

Information vi behöver ihop med din anmälan:

• Namn och efternamn
• Födelseår
• Telefonnummer
• Tröjstorlek (XS-XXXL)
• Om du behöver en Djurens Rätt-tröja
• Blodgivare eller ej
• Vilken distans du vill gå/springa? (dam/herr tidtagning 5km, dam/herr tidtagning 10km eller promenad 5 km)

Det kommer finnas möjlighet att lämna in värdesaker i vårt tält om du inte vill bära på dem under loppet. Vi kommer att dela ut varsin tröja med Djurens Rätts logga, men om du redan har en hemma får gärna ta med dig din gamla så sparar vi på både natur och resurser.

Efter loppet tar vi en gemensam fika.

Vi tycker det ska bli jättekul och ser fram emot att få dela denna upplevelse med dig!

Spara datumet!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *