Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
Årsmöte: 23 februari 2019 kl 13:00, NBV, Trädgårdstorget 6, Linköping

Nominera till årsmöte 2019

kandideraNominera till årsmötet 23/2 2019

Djurens Rätts vision är en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Vill du vara med och påverka för att nå denna värld? Genom att engagera dig genom din lokalavdelning kan du vara med att anordna och påverka de aktiviteter som sker nära dig!

Exempel på aktiviteter som Djurens Rätt Linköping-Kinda-Åtvidaberg tidigare anordnat är informationskampanjer, påverkan genom insändare, veganskt julbord i samarbete med lokala restauranger, samkväm för medlemmar och grillkvällar.

I februari är det dags för årsmöte för Djurens Rätt Linköping-Kinda-Åtvidaberg. Det betyder också att det är dags att välja vilka personer som ska bli förtroendevalda i lokalavdelningen. Valberedningens uppgift är att sammanställa ett förslag på personer som årsmötet kan ta ställning till, men för detta behöver vi din hjälp!

Har du funderat över om du själv eller någon du känner vill bli mer aktiv i Djurens Rätt och kanske ingå i den lokala styrelsen? Skicka isåfall ett mail till oss! Tänk på att för att kunna bli förtroendevald behöver man blivit medlem i Djurens Rätt senast innan årsskiftet (och i lokalavdelningen två veckor innan mötet).  Är du inte skriven i upptagningsområdet för Linköping-Kinda-Åtvidaberg, så kan du manuellt skriva över dig genom att höra av dig till aktiv@djurensratt.se .

De poster som ska tillsättas på årsmötet 2019 är:

För att nominera, skicka ett mail till valberedning.djurensrattLKA[at]gmail.com. Skriv vilken poster du nominerar till, för- och efternamn på den/de du nominerar, samt kontaktuppgifter (mailadress och/eller telefonnummer). Nominera gärna nu på en gång, men senast 15:e jan 2019!

Har du några frågor?  Skicka ett mail till adressen ovan, eller kontakta styrelsen via Facebook eller mail (linkoping[at]djurensratt.se).

Med vänlig hälsning,

Valberedningen för Djurens Rätt Linköping-Kinda-Åtvidaberg

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *