Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Uppdatering av hemsidan

Under året har Djurens Rätts web uppdaterats och tyvärr har uppdateringar av vår lokala sida försenats.

Vi har bland fortsatt föregående års kampanj som syftat till att få Linköpings kommun att påskpynta fjäderfritt samtidigt som Djurens Rätt släppte sin lista över kommuner som svarat att de inte tänker pynta med fjädrar i år. Efter att kommunen till slut meddelat att de inte tänkte pynta med fjädrar i år, men sedan pyntade stadshusets entré med fjädrar, kontaktade vi omedelbart de ansvariga och pyntet plockades bort. Vi hoppas att kommunen även nästa år kommer att göra många andra kommuner sällskap och förbli fjäderfria.

Vi har även medverkat vid festivaler och andra arrangemang i Linköping och Norrköping samt haft tält på stan i samband med Djurens dag och Djurens Rätts 135-årsdag. Vi har även haft fokus på ungdomar med ungdomsträffar och en tävling där deltagarna fick komma med förslag på vad de tyckte att Djurens Rätt borde göra lokalt.

Vi var också mycket aktiva under årsstämman i Malmö, där också vår ordförande Evelina Alsén blev invald i förbundsstyrelsen.

Följ oss gärna på Facebook och prenumerera på våra evenemang för fler nyheter!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *