Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Rapport från årsmötet

Under gårdagens årsmöte valdes flera om och tillkom på olika uppdrag. Flera nya ansikten i olika åldrar och stort engagemang bland mötesdeltagarna, med många som ville åka på årets riksstämma! Många gick också vidare för att umgås till sent (var och en betalade för sig själv), vilket är jätteroligt!

Vi vill rikta ett stort tack till Gunnar Gustafsson (MP) som höll i ordförandeklubban och Charles Åkerblom som var sekreterare under mötet, samt till förbundsordförande Camilla Björkbom som berättade om vårt arbete för djuren!

Evelina Alsén valdes om till ordförande på ett år och ledamot på två år, Kim Ekerstad och Caroline Nordh omvaldes till ersättare på 2 respektive 1 år och Elsa Hinnersjö valdes till ersättare på 1 år. Övriga i styrelsen sitter på ett ett tvåårigt mandat som går ut nästa år; Fanny Hägg, Christer Felix och Tomas Tegnevik.

Som valberedning valdes Henrik Salomonsson och Jonas Hermelin.

Revisor Charles Åkerblom och revisorssuppleant Frida Berg valdes om.

Som ombud till årets riksstämma valdes Jonas Hermelin, Fanny Hägg, Christer Felix och Evelina Alsén. Till ersättare och observatörer valdes Kim Ekerstad, Caroline Nordh, Sebastian Stenlund, Henrik Salomonsson, Magnus Irestig, Fredrik Hasselgren och Jan-Erik Strömberg.

Grattis till er och välkomna ni som är nya!

Nu är vi redo för ännu ett år för djuren!

16716285_10155142782257932_8023723385274116049_o

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *